Ribeye met sinaasappel en rozemarijn
Een keer wat anders uitproberen? Probeer dan eens de ribeye met sinaasappel en rozemarijn uit!
Bereiding
- Meng de ingrediënten voor de marinade en breng op smaak met zout en peper. Bestrijk het vlees ermee en laat minimaal 30 minuten afgedekt marineren in de koelkast.
- Schep de krieltjes, courgette en ui door elkaar met de olijfolie en Italiaanse kruiden. Roerbak de krieltjes of zet ze in de oven (220°C) en schep regelmatig om.
- Neem de ribeyes uit de marinade en rooster ze circa 3 minuten per kant op de hete barbecue of onder de ovengrill. Serveer de ribeye met sinaasappel en rozemarijn met de krieltjes en de groenten.
Gebruik ½ eetlepel gerookt paprikapoeder in de marinade.
Ingrediënten
- 4 ribeye of 4 biefstuk
- 450 gram krieltjes
- 1 rode ui
- courgettes
- 1 eetlepel olijfolie
- 100 milliliter tomatenketchup
- 3 teentjes knoflook
- 1 sinaasappel
- 75 milliliter olijfolie
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 1 theelepel rozemarijn
Voedingswaarden
Energie | 625 kcal |
Vet | 36 g |
Koolhydraten | 37 g |
Eiwit | 38 g |
Verzadigd vet | 10 g |