Lekker van Koetsier

Service om je vingers bij af te likken

Home » Over ons

Passie voor barbeque

Over ons

Wij vinden bij Lekker van Koetsier dat goed, gezond en lekker eten voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom bieden wij eerlijke en gezonde producten aan voor een betaalbare prijs. De producten komen veelal van de boer of de tuinder uit jouw regio. Waarom zouden we alles van ver laten komen, terwijl we hier zulke prachtige lokale  producten binnen handbereik hebben? Veel producten die van ver moeten komen gaan langs diverse adressen en dat zie je uiteindelijk terug in de prijs. Doordat wij met lokale boeren en tuinders werken kunnen we transportkosten beperken en zo een eerlijke prijs behouden. Ook zijn de producten op het moment van verkoop veel verser. Een win-winsituatie voor jou, de boeren en tuinders en het milieu.

Wij willen het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Een feestje organiseren moet op een leuke en ontspannen manier kunnen. Dat kan bij ons! Je kunt allerlei verschillende vlees- brood en groentesoorten kiezen en samenstellen. We denken graag met je mee en doen niets liever dan je leuke en verassende tips geven! Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor: servies, bestek, statafels, tenten en koelaanhangers.

De producten kunnen in de winkel worden afgehaald, maar we kunnen het ook bij je bezorgen. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden!

  • Gratis thuisbezorgd vanaf €100, in een straal van 15 km
  • Barbecue en gas beschikbaar vanaf 15 pers.
  • Bestek en borden bijgeleverd €2,- p.p.
  • Huur barbecue inclusief schoonmaakkosten