Home » Ribeye met sinaasappel en rozemarijn

Ribeye met sinaasappel en rozemarijn

Een keer wat anders uitproberen? Probeer dan eens de ribeye met sinaasappel en rozemarijn uit!

Bereiding

  1. Meng de ingrediënten voor de marinade en breng op smaak met zout en peper. Bestrijk het vlees ermee en laat minimaal 30 minuten afgedekt marineren in de koelkast.
  2. Schep de krieltjes, courgette en ui door elkaar met de olijfolie en Italiaanse kruiden. Roerbak de krieltjes of zet ze in de oven (220°C) en schep regelmatig om.
  3. Neem de ribeyes uit de marinade en rooster ze circa 3 minuten per kant op de hete barbecue of onder de ovengrill. Serveer de ribeye met sinaasappel en rozemarijn met de krieltjes en de groenten.

Gebruik ½ eetlepel gerookt paprikapoeder in de marinade.

Ingrediënten

  • 4 ribeye of 4 biefstuk
  • 450 gram krieltjes
  • 1 rode ui
  • courgettes
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 100 milliliter tomatenketchup
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 sinaasappel
  • 75 milliliter olijfolie
  • 1 eetlepel paprikapoeder
  • 1 theelepel rozemarijn

Voedingswaarden

Energie625 kcal
Vet36 g
Koolhydraten37 g
Eiwit38 g
Verzadigd vet10 g
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €100, in een straal van 15 km
  • Barbecue en gas beschikbaar vanaf 15 pers.
  • Bestek en borden bijgeleverd €2,- p.p.
  • Huur barbecue inclusief schoonmaakkosten