Home » Opzoek naar een leuke activiteit?

Opzoek naar een leuke activiteit?

Zijn jullie naast de borrel of barbecue nog op zoek naar een leuke activiteit om gezellig met z’n allen te doen? De escape rooms van Codekrakers zijn met een speeltijd van 60 minuten ideaal te combineren met jullie bedrijfsuitje, borrel, buurtfeest of familiedag.

Huur een kant-en-klare escape box met alle benodigdheden voor een escape room beleving bij jou thuis of op jouw gewenste locatie. Inclusief beeld en geluid, uitdagende puzzels, mysterieuze voorwerpen en handleiding om de escape room in slechts 10 minuten op te zetten.

ESCAPE ROOMS OP LOCATIE

Levensechte Codekrakers escape rooms voor thuis of op locatie. Met de escape room boxen verander je binnen 10 minuten jouw huis, woonkamer of bedrijfslocatie om in een escape room! Kinderfeest escape rooms, escape rooms voor 10 volwassenen of escape rooms voor meer dan 100 personen op locatie. De Codekrakers escape room boxen bieden voor alles een uitkomst. Huur gemakkelijk en eenvoudig een kant-en-klare escape room bij jouw thuis of op locatie. Al vele groepen hebben binnen de tijd onze escape mysteries opgelost.

Hoe moet ik reserveren?
Reserveer via Codekrakers.nl en gebruik de code KOETSIER

  • Gratis thuisbezorgd vanaf €100, in een straal van 15 km
  • Barbecue en gas beschikbaar vanaf 15 pers.
  • Bestek en borden bijgeleverd €2,- p.p.
  • Huur barbecue inclusief schoonmaakkosten