Home » Ons assortiment » Filet rollade handgeknoopt

Filet rollade handgeknoopt

Een 1000 gram heerlijke magere rollade gesneden van de lende van het varken. Ambachtelijk handgeknoopt en gekruid zoals opa Koetsier dat 100 jaar terug al deed.

Bereiding

Braad de rollade aan in de pan en plaats de rollade in een ovenschaal met wat braadvocht 45 minuten in een voorverwarmde oven van 175 graden, 10 minuten laten rusten en dan aansnijden. Eet smakelijk!

Prijs per stuk

16,95

Uw bestellijst

OmschrijvingAantalPrijs
× Procureurrollade handgeknoopt 1 × 14,95
× Half-om-half rollade 1 × 17,95
Subtotaal: 32,90

Anderen bekeken ook

Half-om-half rollade

Een 1000 gram heerlijke magere rollade gesneden van de malste delen van het rund en gevuld met varkenshaas. Ambachtelijk handgeknoopt en gekruid zoals opa Koetsier dat 100 jaar geleden al deed.

Prijs per stuk 17,95

Filet American a la Aleksandra

Filet Américain is eigenlijk vooral fijn gemalen biefstuk, soms met kruiden, een uitje of andere extra smaakmakers. Aleksandra’s filet american is heerlijk op een toastje of op een stokbroodje, elke dag vers voor u gemaakt.

Prijs per stuk 3,25

Runderrollade handgeknoopt

Een 1000 gram heerlijke magere rollade gesneden van de malste delen van het rund. Ambachtelijk handgeknoopt en gekruid zoals opa Koetsier dat 100 jaar geleden al deed.

Prijs per stuk 17,95

Rookworst fijn

De rookworsten van Koetsier zijn al jaren bekend en bekroond. Deze eerlijke, lekkere, en ambachtelijke rookworsten zijn verkrijgbaar in zowel grove als fijne uitvoering.

Prijs per stuk 3,35
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €100, in een straal van 15 km
  • Barbecue en gas beschikbaar vanaf 15 pers.
  • Bestek en borden bijgeleverd €2,- p.p.
  • Huur barbecue inclusief schoonmaakkosten