Home » Ons assortiment » Half-om-half rollade

Half-om-half rollade

Een 1000 gram heerlijke magere rollade gesneden van de malste delen van het rund en gevuld met varkenshaas. Ambachtelijk handgeknoopt en gekruid zoals opa Koetsier dat 100 jaar geleden al deed.

Bereiding

Braad de rollade aan in de pan en plaats deze vervolgens in een ovenschaal met wat braadvocht. Laat de rollade 45 minuten garen in een voorverwarmde oven op 175 graden, laat het dan 10 minuten rusten alvorens aan te snijden. Eet smakelijk!

Prijs per stuk

17,95

Uw bestellijst

Geen producten in de winkelwagen.

Anderen bekeken ook

Runderrollade handgeknoopt

Een 1000 gram heerlijke magere rollade gesneden van de malste delen van het rund. Ambachtelijk handgeknoopt en gekruid zoals opa Koetsier dat 100 jaar geleden al deed.

Prijs per stuk 17,95

Procureurrollade handgeknoopt

Een 1000 gram heerlijke rollade gesneden uit varkensnek/procureur. Ambachtelijk handgeknoopt en gekruid zoals opa Koetsier dat 100 jaar geleden al deed.

Prijs per stuk 14,95

Lende rollade handgeknoopt

Een 1000 gram heerlijke magere rollade gesneden van de lende van het rund. Ambachtelijk handgeknoopt en gekruid zoals opa Koetsier dat 100 jaar terug al deed.

Prijs per stuk 18,95

Droge worst, onze beroemde! Per 3 stuks

Drentse droge worst uit eigen worstmakerij. Al jaren staat onze vertrouwde kwaliteit hoog in aanzien in de regio. Onze droge worsten zijn meerdere malen bekroond met goud, en dat proef je ook.

Prijs per stuk 8,99
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €100
  • Barbecue en gas beschikbaar vanaf 15 pers.
  • Bestek en borden bijgeleverd €2,- p.p.
  • Huur barbecue inclusief schoonmaakkosten