Home » Ons assortiment » Procureurrollade handgeknoopt

Procureurrollade handgeknoopt

Een 1000 gram heerlijke rollade gesneden uit varkensnek/procureur. Ambachtelijk handgeknoopt en gekruid zoals opa Koetsier dat 100 jaar geleden al deed.

Bereiding

Braad de rollade aan in de pan en plaats deze vervolgens in een ovenschaal met wat braadvocht. Laat de rollade 55 minuten garen in een voorverwarmde oven op 150 graden. Laat het geheel daarna 10 minuten rusten alvorens aan te snijden. Eet smakelijk!”

Prijs per stuk

14,95

Uw bestellijst

OmschrijvingAantalPrijs
× Procureurrollade handgeknoopt 1 × 14,95
× Half-om-half rollade 1 × 17,95
Subtotaal: 32,90

Anderen bekeken ook

Filet American a la Aleksandra

Filet Américain is eigenlijk vooral fijn gemalen biefstuk, soms met kruiden, een uitje of andere extra smaakmakers. Aleksandra’s filet american is heerlijk op een toastje of op een stokbroodje, elke dag vers voor u gemaakt.

Prijs per stuk 3,25

Filet rollade handgeknoopt

Een 1000 gram heerlijke magere rollade gesneden van de lende van het varken. Ambachtelijk handgeknoopt en gekruid zoals opa Koetsier dat 100 jaar terug al deed.

Prijs per stuk 16,95

Droge worst, onze beroemde! Per 3 stuks

Drentse droge worst uit eigen worstmakerij. Al jaren staat onze vertrouwde kwaliteit hoog in aanzien in de regio. Onze droge worsten zijn meerdere malen bekroond met goud, en dat proef je ook.

Prijs per stuk 8,99

Runderrollade handgeknoopt

Een 1000 gram heerlijke magere rollade gesneden van de malste delen van het rund. Ambachtelijk handgeknoopt en gekruid zoals opa Koetsier dat 100 jaar geleden al deed.

Prijs per stuk 17,95
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €100, in een straal van 15 km
  • Barbecue en gas beschikbaar vanaf 15 pers.
  • Bestek en borden bijgeleverd €2,- p.p.
  • Huur barbecue inclusief schoonmaakkosten