Home » Ons assortiment » Drents Spek

Drents Spek

Drents spek is een Drents streekgerecht. De basis is een stuk doorregen spek zonder zwoerd. De ouderwetse variant werd zachtjes gaargekookt met zout, peper, en andere beschikbare kruiden. Ons recept is dat wordt gemarineerd in een mengsel van olie, mosterd, sojasaus, ui, paprika, knoflook en peper en vervolgens gegrild. Drents spek wordt gegeten op bruinbrood als broodbeleg of als borrelhapje, ook heerlijk bij bijvoorbeeld hutspot.

Prijs per stuk

3,49

Uw bestellijst

Geen producten in de winkelwagen.

Anderen bekeken ook

Droge worst, onze beroemde! Per 3 stuks

Drentse droge worst uit eigen worstmakerij. Al jaren staat onze vertrouwde kwaliteit hoog in aanzien in de regio. Onze droge worsten zijn meerdere malen bekroond met goud, en dat proef je ook.

Prijs per stuk 8,99

Rookworst grof

De rookworsten van Koetsier zijn al jaren bekend en bekroond. Deze eerlijke, lekkere, en ambachtelijke rookworsten zijn verkrijgbaar in zowel grove als fijne uitvoering.

Prijs per stuk 3,35

Filet rollade handgeknoopt

Een 1000 gram heerlijke magere rollade gesneden van de lende van het varken. Ambachtelijk handgeknoopt en gekruid zoals opa Koetsier dat 100 jaar terug al deed.

Prijs per stuk 16,95

Runderrollade handgeknoopt

Een 1000 gram heerlijke magere rollade gesneden van de malste delen van het rund. Ambachtelijk handgeknoopt en gekruid zoals opa Koetsier dat 100 jaar geleden al deed.

Prijs per stuk 17,95
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €100, in een straal van 15 km
  • Barbecue en gas beschikbaar vanaf 15 pers.
  • Bestek en borden bijgeleverd €2,- p.p.
  • Huur barbecue inclusief schoonmaakkosten